Hurdan n tittar din tycka o -historik pa Tinder

Tinder letar stadse postum satt att bidr varde till appen medan sasom du skiljer dej fran dina medel sam uppskattar dej ar ett utav dom modernare funktionerna. Finns sasom nagon fraktion Tinder Gold -prenumerationen, Likes You befinner si nago flott roll saso visar dej vem som har gillat dej for n tvungen gilla dem.

TechJunkies snabba replik Lar dej hurda ni anvander saken dar arme funktionen villi Tinder Gold nedo Las artikeln pro mer fakt

Denna rol slapptes en stig 2018 och befinner si sasom nagon genvag at dejting. Ifall du prenumererar pa Tinder Gold, Likes You skanker dej nago speciell sida darborta ni ser ett rutnat tillsamman dom mannisko som allareda har svept genast gallande dig. Det lilla gyllene hjartat betyder alla Tinder -anvandare som allareda inneha visat hag for din imag odl att n kan utelamna massorna samt ga med detsamma at de anvandare sasom n mest troligt kommer att lite en datum tillsamman.

Tinder Guld

Likes You ar nago fraktion de extra$ 5 i manaden ni betalar for guld kvar Tinder ytterligar. Marknadsfors saso ett unik klubb, det ar en annan prenumerationsniva som ger de nagra fler medel for att foradla ditt dejtingspel.

Det ger de Pass, mojligheten att korrigera din position nar du behover. Skolja tillbaka sasom later de angra nagon inkorrekt svepning. Fem underbart Likes att anvanda va dag, obegransade normala likes samt nago Boost per manad for att placering dej langst upp inom stapeln.

Mojligheten att angra e vanster svep nar det bor innehava varit ratt ar vart$ 5 inom grima skrift. Jag hade beredvilligt haft den funktionen nar jag anvande appen. Istallet fick sjalv avvakta en tveksam tidrym tills profilen gjorde kretsen och kom i retur ino grimas stack. Sjalv digga ick iden med asbr Likes och anser att do befinner si laskiga andock en Boost skadar aldrig en.

Tinder tycker om dig

Forut otillganglig alternativt popular kan det finnas till det enklaste sattet att finn ett datum. Istallet darfor at tumla som n vanligtvis skulle samt botten upp, behover ni enbart utse saken da lilla tycka o -ikonen hogst up till vanster villig huvudsidan stav Tinder darfor at komma till specialavsnittet. Det befinner sig ett cirkel profilbild tillsamman en guldkant samt kommer forhoppningsvis att innehalla nagra manniskor saso allaredan age svept DateEuropeanGirl live kungen dej.

Narvarande amna ni betrakta ett guldhjarta langst upp saso berattar hurdan flertal saso har gillat dej och ett rutnat sasom visar deras huvudsakliga profilbild.

Alltsamman ni behover gora befinner sig att verka dej via det har rutnat och kolla villig profilerna. Ni kommer ann att tarva svepa til vanster eller moderat sasom ni behover, men sa om en stund n sveper til moderat blir n automatiskt nago matchning. I och med do redan age svept direkt mot dig passa do med dom sam du befinner si beredd att forena.

Det har nat anvander likadan principer som huvudmatningen. Du ser pa profilbilden och valjer profilen for att studer mer. Uppskattar ni dom? Svep dem och spe fortsatter. Tycker om n dom icke? Svep till vanster och do forsvinner a ditt rutnat for att (forhoppningsvis) ersattas tillsammans e ovrig.

Befinner si Tinder uppskattar ni vart att begagna?

Underbe mi har sett bruten ett van sasom ann anvander Tinder beror vardet villig Likes You villi vart ni bor samt hurdan enastaende n ar inom spelet. Tycker om Du skanke mervarde ifall n bor ino ett cit sam har en aning lockton. De saso bor i tystare omraden alternativ inte ar odla framgangsrika villi Tinder far kanske icke dito varde.

Varend Likes You fryst vatten, ar e snabbspolningsalternativ. Ino stallet for att tarva svepa via stacken som en vanlig person, kan ni utelamna alltsamman det sam flanera rattfram fram at de dar saso allaredan ager visat hag. Det ar saso saken da darbort vannen ino baren som marker att en ar hagad it dig, vilket sparar dej besvaret att iaktt alla sjalv.

Forsavitt du ick kommer att erhalla manga att botten up live kungen dig it vilken motiv sasom helst, kommer Likes You att bli mer sjalskrossande ode saso resten fran appen ger. Ifall du tillat en aning observan kan det foreta din dag alternativt rynk bundenhet villi vem du tittar dar.

Kungen udda nave skulle mig knysta att Likes You inte befinner si vart do extra$ 5. forsavitt e ager gillat dig samt forsavit ryktena stammer kommer do likva att visas langst upp i din normala dagliga stack. Andock, lagg at Pass for forsavit n reser, dumpa i retur sta forsavit du befinner si stav brattom sam Boost pro lite tillag dejtingkraft var manad och sta priset kungen ett java kan du lite nago jatte- smidigare dejtingapp -upplevelse.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *